Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، رخساره محمدی، کارشناس ناظر طرح «احیاء و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی» در شرکت مدیریت آب ایران در نشست با رییس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: هرگاه پای جهاد دانشگاهی در اجرای طرحی در میان باشد، آن طرح با موفقیت و به نحو مطلوب اجرا می‌شود.
وی با اشاره به همکاری مطلوب بین‌بخشی در مجموعه جهاددانشگاهی، ادامه داد: این امر سبب کسب بالاترین رتبه در طرح اطلاع رسانی پروژه تعادل‎‌بخشی آب‌های زیرزمینی در سطح کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدی به پیشرفت 86 درصدی در طرح «احیاء و تعادل بخشی آب‌های زیر زمینی» اشاره و بیان کرد: پیشرفت 86 درصدی رقم کمی نیست که با همکاری خوب جهاد دانشگاهی و آب منطقه‌ای که فراتر از وظیفه‌شان فعالیت کردند، ایجاد شده است.
وی در پایان گفت: امیدواریم موفقیت‌های این دو نهاد مستمر باشد و همواره شاهد موفقیت‌های چهارمحال و بختیاری باشیم و بتوانیم این استان را به عنوان الگو برای استان‌های دیگر مثال بزنیم.
در ادامه رییس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری با عرض تسلیت به مناسبت ایام ماه محرم، بیان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی، انقلابی، باسابقه، خوشنام و اثرگذار در جامعه است که همیشه مورد لطف و حمایت مقام معظم رهبری قرار می‌گیرد.
سیروس رضایی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، رسانه‌ای، پژوهشی و اشتغال در حد توان و ظرفیتش ایفای نقش کرده و اعضای این نهاد توانسته‌اند رتبه‌های مطلوب کشوری را از جمله رتبه یک کشوری در جذب فراگیران آموزش های کوتاه مدت، رتبه هفت کشوری در خبرگزاری قرآنی ایکنا، رتبه برتر کشوری ایسپا، مناظره‌های دانشجویی و مسابقه دفاع سه دقیقه ای با حداقل امکانات از آن خود کنند.
رییس جهاد دانشگاهی استان با بیان اینکه این نهاد انقلابی تنها ۲۰ درصد از هزینه‌های خود را از سوی دولت دریافت می‌کند، اظهار کرد: ۸۰ درصد باقی مانده درآمد این نهاد از طریق دوره‌های آموزشی و طرح‌های پژوهشی تأمین می‌شود که برای رسیدن به قله‌های بالاتر این درآمد لازم و ضروری است.
رضایی با بیان اینکه این نهاد ارتباط بسیار خوبی با دستگاه‌های دولتی، نهادها و دانشگاه‌ها دارد، ادامه داد: جهاد دانشگاهی ارتباط قوی با شرکت آب‌منطقه‌ای استان برقرار کرده‌ است و طرح داناب را در سال گذشته به نحو مطلوب انجام داد‌ و طرح جدید را نیز با تمام تلاش به پایان خواهد رساند.
وی در پایان گفت: در طرح جدید تلاشمان را بر روی مسائل جدید از جمله فرهنگ استفاده صحیح از آب متمرکز خواهیم کرد.
سیدهاشم فاطمی، کارشناس شرکت آب‌منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری نیز در پایان جلسه، گفت: دلیل کسب رتبه‌های بالا در اجرای این طرح این است که شرکت آب منطقه‌ای به دنبال رفع تکلیف و جهاد دانشگاهی تنها به عنوان یک منبع مالی به این طرح نظر ندارند و مسئله آب دغدغه اصلی نهادهای انقلابی استان از جمله جهاد دانشگاهی است.
فاطمی خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس جنگ خاک بود و هشت سال جنگیدیم تا یک وجب از خاک کشور را از دست ندهیم و در حال حاضر جنگ آب است جنگی که اگر در آن شکست بخوریم یعنی باید خاکی را که با خون جوانانمان حفظ کرده‌ایم رها و کوچ کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری طرح داناب جهاد دانشگاهی شرکت آب منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۰۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین

به گزارش خبرنگار مهر، محمد خورشیدی بعد از ظهر سه شنبه در نشست هم‌اندیشی با جمعی از فعالان و تشکل‌های مردم نهاد استان قزوین اظهار کرد: دولت سیزدهم به حرکت‌های مردمی، اثرگذار و تصمیم ساز نگاه مثبتی دارد و از همان ابتدای کار حمایت و تسهیل اقدامات این مجموعه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: سال گذشته توسعه، توانمندسازی، تخصصی‌سازی و ساماندهی تشکل‌ها اصلی‌ترین مأموریت ما در این حوزه بود که در این راستا ۲۴ جلسه شورای توسعه و حمایت از تشکل‌های مردم نهاد برگزار و ۱۰۰ درصد مصوبات آن اجرا شده است.

خورشیدی بیان کرد: سال گذشته با ۵۵ درخواست تأسیس، تمدید، تطبیق و ارتقا در استان موافقت شد، همچنین با پیگیری و ۲۹۹ استعلام از دستگاه‌های متولی، ۳۰ اعتبارنامه و پروانه فعالیت صادر شده است، بقیه موارد نیز در سال جدید اجرایی می‌شوند.

وی یادآور شد: سال گذشته ۸ دوره آموزشی با هدف توانمندسازی و تخصصی سازی سمن‌ها و همچنین بیش از ۴۰ همایش، نشست جمعی و تخصصی با اقشار مختلف و تشکل‌های مردمی در استان برگزار شده است.

خورشیدی گفت: در سال ۱۴۰۲ در راستای رفع مشکلات و آشنایی دقیق‌تر و بیشتر با سمن‌ها ۲۱ بازدید حضوری و ۲۲ مورد مکاتبه با دستگاه‌های مربوطه در راستای معرفی و حمایت از تشکل‌ها صورت گرفته است.

کد خبر 6099884

دیگر خبرها

  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود