Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، موسی دادی زاده سرخائی ظهر سه شنبه در اولین نشست خبری طرح داناب استان هرمزگان اظهار داشت: با تصویب سند تحول نظام تعلیم و تربیت برخی راهکارها ومأموریت های آموزش و پرورش نسبت به زمان گذشته تغییر پیدا کرده است.

وی افزود:در سند تحول نظام تعلیم و تربیت بر تقویت و توسعه تعاملات این دستگاه با جامعه و سایر دانشگاهها و نهادها تأکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارتی سند تحول نظام تعلیم و تربیت کشور آموزش و پرورش را موکلف کرده برای رسیدن به اهداف آموزشی، پرورشی و تربیتی خود از مشارکت دستگاهها و نهادهای کمک بگیرد.

دادی زاده با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت بر آموزش ساحت های ششگانه در تربیت دانش آموزان تأکید می کند، اضافه کرد: طرح داناب بر پایه تربیت ساحت زیستی و بدنی بر آن است که چگونگی محافظت از محیط زیست و مکانی که در آن زندگی می کنم برای شهروندان آینده آموزش دهد. برای حفاظت از زیستگاه انسان و توجه به آب و نگهداشت آن از اهمیت بسزائی برخوردار است که برای تحقق این هرچه مطلوب تر این هدف، آموزش و پرورش با عقد تفاهم نامه با سایر نهادها و تعامل و ارتباط مناسب این فرهنگ سازی در نسل آینده کشور صورت پذیرد.

این مسئول ادامه داد: از طرفی آموزش و پرورش در ساحت علمی و فناورانه به دنبال آن است که دانش آموز بتواند با شناسایی الگوهای مختلف، روابط حاکم بین پدیده ها، بکارگیری از یافته های متعدد و مطالعات پیرامونی بتواند دست به انجام پژوهش و تحقیق بزند.

دادی زاده تصریح کرد: این طرح در ساحت اعتقادی و مذهبی تلاش دارد که برمبنای دین مبین اسلام و مفاهیم دینی، حفاظت از موهبات الهی و عدم اسراف و توجه به صرفه جوئی را به دانش آموزان بیاموزد و آنها را با نحوه حفظ و محافظت آشنا سازد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان به تربیت بعد اجتماعی طرح داناب اشاره کرد و گفت: در ساحت اجتماعی به دنبال آن هستیم که دانش آموزان با مسئولیت اجتماعی خود نسبت به افراد و همچنین نسل های آینده آشنا شوند.

وی افزود: طرح داناب که همان کمک دانش آموزان برای نجات آب می باشد قریب به هشت سال است که در استان هرمزگان اجرا می شود.

دادی زاده خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی جاری، یک هزار و ۴۷۰ دانش آموز در قالب گروههای سه نفره در۶۸۹ مدرسه به عنوان ناجیان آب کار آموزش ۲۶ هزار دانش آموز پایه های هفتم تا یازدهم متوسطه را انجام می دهند.

این مسئول اهداف طرح داناب را در دو هدف دراز مدت و کوتاه مدت عنوان کرد و اظهار داشت: در اهداف کوتاه مدت مصرف بهینه آب به دانش آموزان و خانواده ها آموزش داده می شود که میزان اسراف و هدر رفت آب به حداقل ممکن برسد.

دادی زاده بیان داشت: در هدف دوم فرهنگ سازی در راستای مصرف بهینه آب بین دانش آموزان و خانواده ها را در جامعه دنبال می کنیم تا دانش آموزان به عنوان شهروندان آینده، آگاهی ها و اطلاعات لازم را پیرامون حفظ و نگه داشت آب دریافت کنند و در زمینه مصرف بهینه آب اهتمام لازم را داشته باشند.

کد خبر 4775628

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش هرمزگان دانش آموز بوشهر زلزله شهرکرد ایلام شیراز گرگان قزوین بارش برف هفته وحدت خطبه های نماز جمعه سفر استانی بنزین تئاتر کودک و نوجوان قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه امسال برای نخستین بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.   علی رحیمی افزود: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شد.   وی ادامه داد: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومتر‌ها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.   رحیمی بیان کرد: ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیر‌های سخت گذر می‌پرداختند.   رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.   رحیمی اظهار کرد: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.   وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.   مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.   چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب