Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@00:44:55 GMT

جهاد دانشگاهی به اجرای باکیفیت داناب کمک می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۶۷۱۸

جهاد دانشگاهی به اجرای باکیفیت داناب کمک می‌کند

ایسنا/اردبیل معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اردبیل گفت: جهاد دانشگاهی استان اردبیل در اجرای طرح داناب که در حوزه صیانت و صرفه‌جوئی در مصرف آب است، حضوری جدی و موثر دارد.

 بهرنگ کوهی در کارگاه آموزشی طرح داناب که در خانه معلم اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: طرح داناب در سالهای گذشته با هدف گسترش سواد و ارتقای آگاهی نسل آینده و حیاتی بودن آب در مدارس اجریی می‌شد اما در سه سال اخیر در قالب کتاب انسان و محیط زیست به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته تا دانش‌آموزان به صیانت از این منبع ارزشمند کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان مشاور آب منطقه‌ای قرارداد امضا کرده تا با همکاری آموزش و پرورش زمینه اجرای این طرح را در مدارس به شکل مطلوب و کیفی فراهم آورد.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اردبیل گفت: در قالب این طرح و با شعار هر دانش‌آموز یک ناجی و هر ناجی حافظ آب سعی بر این است تا دانش‌آموزان با اهمیت موضوع مصرف بهینه آب و صرفه‌جوئی در این بخش آشنا شده و زمینه تعامل و همراهی بیشتر را با نظام‌های اداری و اجرایی فراهم آورند.
کوهی افزود: جهاد دانشگاهی یک نهاد فرهنگی و انقلابی است و در راستای رسالت خود سعی دارد تا از همه امکانات و زیرساخت‌های آموزشی خود برای اجرای مطلوب چنین طرح‌هایی یاریگر سایر نهادها باشد تا امکان برگزاری کیفی و شایسته چنین طرحی مهیا شود.
وی بیان کرد: در کنار برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای معلمان و مربیان آموزش و پرورش قرار است دانش‌آموزان از نزدیک از سدهای در حال احداث و یا بهره‌برداری بازدید کنند تا امکان آشنایی عملی‌تر با فعالیت‌های حوزه آب منطقه‌ای فراهم آمده و فضایی شایسته برای انتقال مفاهیم آموزشی به وجود آید.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اردبیل ادامه داد: در قالب طرح داناب و با محوریت کتاب انسان و محیط زیست مسابقه مقاله‌نویسی، عکس و ایده‌پردازی نیز بین دانش‌آموزان برگزار خواهد شد تا به نفرات برتر و همچنین معلمان فعال در این حوزه جوایزی اهدا شود.
به گزارش ایسنا، در این کارگاه آموزشی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل نیز اظهار کرد: برخلاف سایر کشورها 90 درصد مصرف آب در کشور در حوزه کشاورزی و کمتر از 10 درصد در بخش شرب و صنعت است در حالی که این میانگین در دنیا کمتر از 70 درصد می‌باشد.
یوسف قاسمی خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورها بحران آب و آلودگی منابع آب نگرانی‌ها و دغدغه‌هایی را به وجود آورده که از این بابت توجه به سلامت آب شرب و ارتقای بهداشت در این حوزه یکی از ضرورت‌هاست.
وی با بیان اینکه به صورت نامتعارف صنایع آب‌بر در مناطق کویری و کم آب کشور اجرایی و عملیاتی شده است، تصریح کرد: باید در سیاست‌های توسعه‌‌ای کشور متناسب با شرایط آب و هوایی و اقلیمی بازنگری انجام شود.
قاسمی گفت: طرح داناب در همه مدارس استان و در مقطع یازدهم با همکاری خوب معلمان و دانش‌آموزان در حال اجراست که امسال نیز با توجه به اهمیت این موضوع این طرح با همراهی شرکت آب منطقه‌ای و جهاد دانشگاهی به شکل شایسته برگزار خواهد شد.
وی افزود: بسیاری از بحران‌ها و آسیب‌های اجتماعی و چالش‌های پیش رو از کم آبی است که انتظار می‌رود در این زمینه با یک برنامه‌‌ریزی درست و هدفمند بتوان به کاهش دغدغه‌ها کمک کرد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح داناب جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۶۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد

شهریار مرشدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقا بهره وری عوامل کشاورزی استان طرح جهاد میدانی محققان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و پژوهشکده میگوی کشور در راستای عملیاتی کردن شعار سال و باهدف اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید، بهبود کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و حفاظت و احیا و بهره برداری از منابع پایه در سطح استان با حضور ۲۷ محقق معین اجرا می‌شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان بوشهر و دبیر اجرایی طرح افزود: در این طرح با ابلاغیه ریاست سازمان به واحدهای تابعه برای ارائه اولویت‌های محصولی -موضوعی، مسائل مبتلا بر اساس سیاست‌های ملی و اولویت‌های استانی مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: سپس اولویت‌های زیر بخشی و محصولی و موضوعی واحدهای اجرایی بررسی و تعیین اولویت و سپس طبق زمانبندی مشخص شده برای اجرای طرح برای اعزام محققان کارگاه‌های حل مساله در مزرعه با رویکرد تسهیلگری و به کارگیری روش‌های مشارکتی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی گفت: در تقویم آموزشی ترویجی طرح حداقل ۳۷ کارگاه آموزشی ترویجی حل مساله در مزرعه تشکیل که بیشترین کارگاه‌ها (۱۵ کارگاه) در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

مرشدی بیان کرد: در اجرای این طرح همه ذی نفعان بخش کشاورزی (محققان، مروجان، کشاورزان، کارشناسان، …) مشارکت دارند.

کد خبر 6098305

دیگر خبرها

  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان