Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ــ مدیرکل ارشاد لرستان با بیان این‌که در لرستان ۱۵ هزار دانش‌آموز پایه یازدهم طرح نجات آب دانش‌آموزی یا طرح «داناب» را فرا می‌گیرند، گفت: با اجرای این طرح‌ها باید بازخورد آنان را در جامعه ببینیم.

به گزارش ایکنا از لرستان، رضا میرزایی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان پنج‌شنبه، دوازدهم دی در مراسم امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح ملی داناب در خصوص اهمیت اجرای این طرح، اظهارکرد: طرح داناب بر محوریت فرهنگ‌سازی صیانت از منابع  آبی توسط دانش‌آموزان پایه یازدهم در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر این مطلب که لرستان از استان‌های پُر آب کشور است، اضافه کرد: لرستان در سال گذشته با ۱۱۶۰ میلیمتر بارندگی پُر بارش‌ترین استان کشور بود.

میرزایی با اشاره به این‌که، لرستان با شیب تند، سازنده‌های ریزدانه و عدم نفوذ آب از استان‌های سیل‌خیز کشور است، اضافه کرد: در سیل اخیر در استان لرستان به تاسیسات آب منطقه‌ای لرستان ۶۴۰ میلیارد تومان خسارت وارد شد این در حالی‌است که کل اعتباراتی که در اختیار آب منطقه‌ای قرار گرفت ۹۸میلیارد تومان بود که ۴۵ میلیارد برای ساماندهی رودخانه، ۴۴ میلیارد با تخصیص ۵۰ درصد برای بازسازی تاسیسات آبی و ۹ میلیارد برای ایستگاههای هیدرومتری و مطالعاتی وزارت نیرو در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌‌ای لرستان با اشاره به این‌که پس‌از سیل از ظرفیت مشاوران استفاده شد و با ابلاغ اعتبارات، تاسیسات تخریب شده از سیل به مناقصه گذاشته شد، اظهارکرد: در حال حاضر در سطح استان در ۶۷ نقطه مشغول لایروبی و ساماندهی رودخانه ها هستیم.

رضا زینی‌وندمقدم، مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان نیز در این مراسم با اشاره به این‌که نقش آب در پیشرفت و توسعه بی‌بدیل است، اظهار کرد: بهره‌برداری از منابع طوری باشد که سهم آیندگان محفوظ بماند.

وی با اشاره به این‌که آموزش و پرورش به‌عنوان نهادی گسترده و عریض و طویل در توسعه فرهنگ اثرگذار است، خاطرنشان کرد: تغییرات محتوایی به‌جهت تحقق سند تحول بنیادین در آموزش ایجاد شده که برای تحقق این سند نیازمند تعامل دستگاه‌ها هستیم.

زینی‌وند مقدم با بیان این‌که درس انسان و محیط زیست که در پایه یازدهم متوسطه دوم تدریس می‌شود مرجع اجرای طرح داناب است، اضافه کرد: در  لرستان ۱۵ هزار دانش‌آموز پایه یازدهم طرح نجات آب دانش‌آموزی یا طرح داناب را فرا می‌گیرند این در حالی‌است که با اجرای این طرح‌ها باید بازخورد آنان را در جامعه ببینیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان اجتماعی طرح داناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۸۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دختران دانش آموز
  • اعزام ۱۲۱۰ زائر لرستانی به حج تمتع
  • ۱۲۱۰ زائر لرستانی به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی