Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب ‌منطقه‌ای استان اردبیل گفت: با توجه به اهمیت حفظ منابع آبی در زندگی انسان و تداوم حیات باید فرهنگ و نحوه نگرش به منابع طبیعی و آبی تغییر یابد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، عباس جنگی مرنی بعدازظهر امروز در آیین اختتامیه طرح داناب و انسان و محیط زیست اظهار کرد: نقش آب و حفظ منابع آبی در زندگی انسان و تداوم حیات بسیار با اهمیت بوده و طبق اطلاعات موجود ۹۰ میلیون متر مکعب آب تجدیدپذیر در دشت اردبیل وجود دارد در حالی‌که میزان مصرف در این دشت ۱۶۰ میلیون متر مکعب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به این آمار، باید فرهنگ و نحوه نگرش به منابع طبیعی و آبی تغییر یابد و در این بین نقش خانواده، مدرسه و رسانه در اثرگذاری بر تغییر رویکرد و رفتار در این حوزه بسیار مورد اهمیت است.

مدیرعامل شرکت آب ‌منطقه‌ای استان اردبیل ادامه داد: استان اردبیل تنها استانی است که تنوع زیادی در مجموعه فعالیت‌های آبی داشته به طوری‌که بیش از ۲ هزار کیلومتر رودخانه مرزی و غیرمرزی و ۹ سد مخزنی در استان وجود دارد و قطب آبیاری و زهکشی کشور بوده از این رو یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های شرکت آب‌منطقه‌ای استان، ایجاد کمیته منطقه‌ای آبیاری و زهکشی بوده که این کمیته یک‌ماه قبل افتتاح شد.

این خبر تکمیل می‌شود ...

منبع: فارس

کلیدواژه: آب اردبیل منابع طبیعی منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۵۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند خبر داد و اظهار کرد: این طرح به منظور ترویج فرهنگ درخت‌کاری‌اجرا شده است.

وی گفت: با هدف تحقق تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص پویش ایران سرسبز - ایران قوی و طرح کاشت یک میلیارد درخت به مدت چهار سال، «طرح هر مدرسه یک نهالستان» برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی سطح شهرستان دماوند در حال اجراست.

شکری افزود: در همین راستا کارگاه آموزشی یک روزه مدرسه ابتدایی خواهران بابایی دماوند در نهالستان و ایستگاه تولید بذر و نهال مرتعی شمس منابع طبیعی شهرستان دماوند برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند عوان کرد: در این برنامه کارشناسان واحد جنگل اداره منابع طبیعی شهرستان دماوند در مورد اهمیت درختکاری، حفظ طبیعت، نحوه کاشت بذر و نگهداری و مراقبت از آن را به دانش‌آموزان آموزش دادند.

شکری تصریح کرد: همچنین در این برنامه جهت دریافت کارت همیار طبیعت از دانش‌آموزان دعوت به عمل آمد تا با تحویل مدارک شناسایی به واحد آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند مراجعه و ثبت‌نام کنند.

کد خبر 6097471

دیگر خبرها

  • شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی