Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوچی اردبیلی گفت: بیش از ۷۵۴۰ دانش آموز در کارگاه های آموزشی طرح داناب حضور فعال داشتند که از این تعداد ۳۰۰ دانش آموز به عنوان ناجی آب در دوره های پیشرفت آموزشی شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، «مهران اوچی اردبیلی» امروز (21 خرداماه) در اختتامیه مراسم طرح «داناب» در سالن کنفرانس آب منطقه ای استان گفت: طرح داناب با هدف آگاهی بخش و اطلاع رسانی از منابع زیررمینی به اقشار دانش آموزان به عنوان طلایه داران آینده کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: در سال تحصیلی سال 98 و 99 نیز این طرح در 100 مدرسه منتخب استان اجرایی شد که متاسفانه با شیوع بیماری کرونا این طرح متوقف شد اما زیر ساخت های لازم برای برگزاری دوره های آموزشی به صورت مجازی فراهم شد.

 

این مقام مسئول افزود: بیش از 7540 دانش آموز در کارگاه های آموزشی طرح داناب حضور فعال داشتند که از این تعداد 300 دانش آموز به عنوان ناجی آب در دوره های پیشرفت آموزشی شرکت کردند.

 

اوچی اردبیلی تاکید کرد: از طرح از سال 88 در استان به صورت پایلوت و از سال 89 به صورت متناوب هر ساله با مشارکت آموزش و پرورش، شرکت آب منطقه ای و جهاد دانشگاهی به صورت مشترک برگزار می شود.

 

رئیس جهاد دانشگاهی استان اذعان داشت: 4 کمیته برای اجرای طرح داناب در جهاددانشگاهی استان تشکیل شده است که اقدام به تولید محتوا، تهیه اقلام فرهنگی برای طرح و ساماندهی و ترویج فرهنگ مصرف آب را مدیریت می کنند.

 

در ادامه این مراسم، «احمد ناصری» با اشاره به اینکه متاسفانه شیوع بیماری کرونا برخی از طرح های انتفاعی و آموزشی ویژه دانش آموزان را متوقف کرده است، خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش از زمان شیوع بیمار کرونا تمامی فعالیت های آموزشی خود را از طریق فضای مجازی پیگیری می کند و آمادگی دارد تا از سال آینده هم در فضای فیزیکی و هم در فضای مجازی فعالیت های آموزشی خود را ادامه دهد.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل ادامه داد: اگر شیوع بیماری کرونا کاهش یابد امیدواریم بتوانیم طرح داناب را طبق سنوات قبل پیگیری کنیم اما طرح های ویژه ای برای ادامه فعالیت این طرح از طریق فضای مجازی را مدنظر قرار داده ایم.

 

وی عنوان کرد: از همکاری سازنده شرکت آب منطقه ای و جهاد دانشگاهی استان سپاسگزارم که تاکنون همکاری بسیار سازنده ای در اجرای این طرح آموزشی داشته اند.

 

ناصری یادآور شد: طبق سال های گذشته آمادگی افزایش حضور دانش آموزان در برنامه های طرح داناب را فراهم خواهیم کرد تا بتوانیم زیر ساخت مهمی در زمینه مصرف بهینه آب در جامعه را فراهم کنیم.

پایان پیام/365

منبع: شبستان

کلیدواژه: فرهنگ سازی مدیریت مصرف آب طرح داناب مدیریت مصرف آب دانش آموزان اردبیل دانشگاهی استان جهاد دانشگاهی طرح داناب دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۵۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان