Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مراسم اختتامیه طرح ملی دانش آموزی نجات آب(داناب) و انسان و محیط زیست در سال تحصیلی ۹۸ در سالن جلسات شرکت آب منطقه ای اردبیل برگزار شد.

 رئیس جهاددانشگاهی اردبیل، 22  خرداد اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان با تشکیل پنج کمیته تخصصی از تمام پتانسیل و ظرفیت خود برای اجرای موفق طرح داناب استفاده کرد و ۵۲ هزار نفر را تحت پوشش آموزش‌های لازم برای مصرف بهینه آب قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهران اوچی اردبیلی با بیان اینکه در این طرح تلاش شد تا زیرساخت‌های لازم برای اجرای موفق این طرح فراهم شود، تصریح کرد: با هدف آگاه‌سازی از ضرورت مصرف بهینه آب و ارائه راهکارهای لازم برای صرفه‌جویی در مصرف آب، این نهاد به تدوین، طراحی چاپ اقلام انگیزشی، آموزشی و فرهنگی و برگزاری مسابقه برای دانش‌آموزان و همچنین تهیه جزوه‌های آموزشی ویژه معلمان رابط اقدام کرد.

وی با اشاره به اینکه بهر‌ه‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها برای انتقال مدل‌های مناسب مصرف آب به جامعه و فرهنگ‌سازی، از برنامه‌های مهم این طرح بود که به خوبی انجام گرفت، یادآور شد: شرکت آب منطقه ای اردبیل به عنوان کارفرما، جهاددانشگاهی به عنوان مشاور و اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل یه عنوان همکار، تعاملات و همکاری‌های خوبی در اجرای بهینه طرح ملی دانش آموزی نجات آب(داناب) و انسان و محیط زیست با جهاددانشگاهی استان داشتند.

رئیس جهاددانشگاهی اردبیل ادامه داد: امیدواریم جهاددانشگاهی به عنوان نهاد علمی و انقلابی، رسالت فرهنگی خود را با همراهی دستگاه‌های اجرایی به خوبی به استان ارائه دهد.

اوچی اردبیلی با اشاره به شعار «هر دانش‌آموز، یک ناجی؛ هر ناجی، یک حافظ آب» خاطرنشان کرد: در تحقق این شعار همه باید وظیفه خود را ادا کنیم تا بتوانیم در صیانت از این ارزشمندترین نعمت پروردگار گام‌های اساسی برداریم.

در این مراسم رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل با اشاره به اهمیت اجرای طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب (داناب) در جهت جبران و جلوگیری از کم آبی، گفت: پانزده پروژه در استان اردبیل در جهت جلوگیری از بحران کم آبی تعریف شده که طرح ملی دانش آموزی (داناب) برای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی استفاده بهینه از این مایه حیاتی اجرا می شود.

عباس جنگی مرنی با بیان اینکه جهاددانشگاهی این طرح را در سال ۱۳۹۸ به خوبی اجرا کرد، ادامه داد: جهادانشگاهی استان اردبیل پتانسیل خوبی در استان محسوب می شود و به عنوان مشاور و مجری این طرح در استان اثربخش عمل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای موفق و بهینه این طرح توسط جهاددانشگاهی استان، اعتماد شرکت آب منطقه‌ای اردبیل را به این نهاد دو چندان کرد و در سالجاری نیز اجرای این طرح به این نهاد واگذار خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل با بیان اینکه با توجه به اهمیت حفظ منابع آبی در زندگی انسان و تداوم حیات باید فرهنگ و نحوه نگرش به منابع طبیعی و آبی تغییر یابد، یادآور شد: سال گذشته این طرح در یکصد مدرسه در استان اردبیل اجرا شد و هفت هزار و 540  دانش‌آموز منتخب از آموزش‌های این طرح بهره‌مند شدند که امیدواریم این رقم به بیش از ۱۰ هزار نفر افزایش یابد.

جنگی مرنی با بیان اینکه در این طرح معلمان و مدیران رابط مدارس نقش مهم و اثر بخشی در آموزش ها داشتند، افزود: در راستای ترویج، فرهنگ‌سازی و انتقال مفاهیم آبی، 300 دانش آموز طی آموزش‌های لازم، به عنوان ناجی آب در این طرح همکاری کردند.

وی با اشاره به اینکه برای پوشش مدارس بیشتر در این طرح، اعتبارات مناسب و قابل قبولی در سالجاری مدنظر قرار گرفته است، بیان کرد: طرح ملی دانش آموزی نجات آب(داناب) در سالجاری هم با هدف فرهنگ سازی استفاده صحیح از آب در استان اردبیل، به همت جهاددانشگاهی استان، اجرا خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل، مجموعه آموزش و پرورش را بهترین مکان برای اجرای چنین طرح‌هایی دانست، یادآور شد: در طرح داناب با توجه به مشکلات آب در مناطق مختلف استان اردبیل یک صد مدرسه به عنوان مدارس هدف انتخاب شدند که در آن دانش آموزان به عنوان ناجیان آب برنامه‌های ویژه ‌ای در زمینه آگاه‌سازی و اطلاع‌ رسانی در مورد بحران آب برگزار می‌کنند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل، ضمن تقدیر از جهاددانشگاهی در اجرای بهینه این طرح و تعامل خوب این نهاد با این اداره‌کل،گفت: در سالجاری آموزش و پرورش استان برای ارائه آموزش‌های طرح داناب به معلمان و دانش آموزان از طریق مجازی با جهاددانشگاهی همکاری خواهد کرد.

احمد ناصری آموزش مجازی را فرصت خوبی برای آموزش و انتقال علم و دانش به آحاد جامعه به ویژه دانش آموزان عنوان و اظهار کرد: باید از ظرفیت و بسترهای جدید که بعد از شیوع کرونا در ارائه آموزش در رسانه‌ها و فضای مجازی ایجاد شد، استفاده و آن را پایدار نگه داریم.

در پایان این مراسم از تعدادی از مدیران مدارس، معلمان و دانش‌آموزان به نمایندگی از فعالان طرح داناب با اهدای لوح سپاس و هدیه نقدی تجلیل شد و به مسئولان جهاددانشگاهی، آب منطقه ای و اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل بخاطر تلاش در اجرای موفق این طرح تندیس طرح داناب اهدا شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح داناب جهاد دانشگاهی طرح ملی دانش آموزی نجات آب شرکت آب منطقه ای اردبیل آموزش و پرورش استان جهاددانشگاهی استان استان اردبیل دانش آموزان فرهنگ سازی اجرای موفق طرح داناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۶۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل موسی عبادی اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح، جمع آوری اطلاعات لازم برای بررسی وضعیت اشتغال و بیکاری افراد جامعه است و دقت و صحت در این اطلاعات، با ارائه تصویری صحیح از وضعیت بیکاری در جامعه، موجب ارتقای کیفیت نتایج آمارگیری می‌شود و در نهایت، امکان برنامه ریزی بهتر برای کاهش میزان بیکاری کشور و بهبود شرایط زندگی مردم را فراهم می‌کند.
وی با بیان اینکه هدف نهایی از اجرای طرح آمارگیری نیروی کار، شناخت ساختار و وضعیت جاری نیروی کار و تغییرات آن است افزود: این هدف از طریق برآورد شاخص‌های فصلی و سالانه نیروی کار در سطح کل کشور ، برآورد تعداد سالانه در سطح کل کشور و استان‌ها، برآورد تغییرات فصلی و سالانه شاخص‌های نیروی کار در سطح کل کشور و استان‌ها و برآورد تغییرات سالانه‌ی شاخص‌های نیروی کار در سطح استان‌ها تامین می‌شود.
عبادی افزود : این طرح به مدت ۱۴ روز با مراجعه به خانوارهای شهری و روستایی و شناسایی افراد ۱۵ ساله و بیشتر اجرا می‌شود و بعد از اتمام آمارگیری ، در فصول بعدی دوباره برای برآورد تغییرات صورت گرفته، به این خانوارها مراجعه می‌شود.
وی بیان کرد: اجرای این طرح از پانزدهم اردیبهشت ماه با مراجعه به نمونه‌های جامعه هدف شامل ۱۲۸ خوشه شهری و روستایی ۱۲ خانواری و اعضای این خانوارها طبق تعریف، شروع و تا تاریخ بیست و هشتم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
عبادی ادامه داد: نتایج این طرح به صورت فصلی و سالانه در قالب شاخص‌های عمده بازار کار جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر، شامل «نرخ مشارکت اقتصادی، نسبت اشتغال، نرخ بیکاری و سایر شاخص‌های نیروی کار، از طرف مرکز آمار ایران منتشر می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • جذب سرباز امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • ۸۵۵ زایر اردبیلی راهی سرزمین وحی می شوند