Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید عقیل مرتضوی در گفتگو با مهر اظهار کرد: معتقد هستیم که فرهنگ سازی، مؤثرترین راهکار برای مدیریت منابع آب و تحقق اهداف مدیریت مصرف آب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی ادامه داد: زیربنای فرهنگ در هر جامعه، آموزش و پرورش است و به همین دلیل بهره‌گیری از ظرفیت دانش آموزان، اولویت نخست ما برای فرهنگ سازی و فراگیری آموزش عمومی در زمینه دانش آب و گسترش سواد آبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا، شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی امسال نیز زیربنای اجرای طرح داناب و گسترش سواد آبی را بر اساس دستورالعمل ابلاغی شرکت مدیریت منابع آب ایران، برای دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه فراهم کرده است.

مرتضوی با اشاره به همکاری اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در این زمینه، تصریح داد: شرکت آب منطقه‌ای و اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی، آبان ماه سال جاری تفاهم نامه همکاری را امضا کردند که بر اساس آن دانش آموزان پایه هفتم و یازدهم دوره متوسطه با هدف نجات آب، با منابع آب استان آشنا می‌شوند و سواد آبی را فرا می‌گیرند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی گفت: در این راستا با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان، نمایندگان مناطق آموزش و پرورش به همراه معلمان و دبیران رابط در آموزشگاه‌ها، آموزش و انتقال مفاهیم به دانش آموزان را بر عهده دارند.

وی افزود: برای تحقق این هدف کارگاه‌های آموزشی در حال برگزاری و بسته‌های کمک آموزشی نیز در حال توزیع است.

مرتضوی خاطرنشان کرد: امسال با توجه به شیوع کرونا، تمرکز آموزش‌ها بر استفاده بیشتر از فضای مجازی است، بنابراین برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده تا از این بستر برای اجرای طرح داناب و گسترش سواد آبی استفاده شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی در انتها با اشاره به اینکه، صیانت از منابع آب و توجه به نجات آب، یک وظیفه همگانی است گفت: در این زمینه همه اقشار باید برنامه‌ریزی و همکاری داشته باشند.

کد خبر 5143732

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح داناب شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی ویروس کرونا دهه فجر چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران واکسن کرونا بوشهر عکس استانها خطبه های نماز جمعه آمار کرونا راهپیمایی 22 بهمن گرگان شهرکرد شهرستان کرج شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی آموزش و پرورش دانش آموزان سواد آبی منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۶۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند