Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان قزوین گفت: در راستای فرهنگ سازی و صیانت از منابع آبی، طرح داناب برای 53 هزار دانش آموز مقاطع هفتم، هشتم و نهم و گسترش سواد آبی برای پایه یازدهم در استان قزوین اجرایی می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ فراس خواجوی مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان قزوین اظهار داشت:  گسترش آموزش های آبی و ارتقاء سواد آبی، یکی از مؤلفه های کلیدی در نیل به سوی مدیریت پایدار منابع آبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواجوی گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی و ضرورت صرفه جویی در مصرف بایستی موضوع فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در همه سطوح جامعه بویژه میان دانش آموزان جدی گرفته شود.

وی بیان کرد: بدون تردید افزایش آگاهی های عمومی در خصوص نحوه صحیح مصرف آب، می تواند زمینه صیانت از منابع آبی و مدیریت صحیح در مصرف را نیز محقق کند.

خواجوی تصریح کرد: برای مدیریت منابع آبی و رسیدن به آب قابل برنامه ریزی، نیازمند صرفه جویی مستمر در بخش های کشاورزی، خانگی و صنعتی هستیم و بایستی مردم را در این زمینه همراه خود کنیم تا به اهداف تعیین شده دست یابیم.

اجرای طرح داناب برای 53 هزار داش آموز

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان قزوین یادآورشد: امروزه در شرایطی هستیم که هیچ راهی جز سازگاری با کم آبی و تغییرات اقلیمی نداریم و اگر به فکر آینده کشور و استان خود هستیم باید از همین امروز در مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب مشارکت کنیم.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در این شرکت گفت: طرح دانش آموزی نجات آب«داناب» در سالهای گذشته بطور مستمر برای پایه های تحصیلی هفتم، هشتم و نهم اجرا شده و امسال نیز این طرح با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان و بهره گیری از توان و تجربه مشاور در حال اجراست.

خواجوی افزود: هدف از اجرای این طرح آشنایی دانش آموزان با موضوعات مهمی چون تغییرات اقلیمی، آب مجازی، مشکلات و چالش های ناشی از برداشت های بی رویه از سفره های آب زیرزمینی، دریافت آمار و اطلاعات مربوط به وضعیت منابع آبی استان است.

طرح گسترش سواد آبی برای دانش آموزان پایه یازدهم

وی از طرح افزایش سواد آبی بر پایه کتاب «انسان و محیط زیست» به عنوان یکی دیگر از فعالیت های اطلاع رسانی برای ارتقای سطح آگاهی ها دانش آموزان نام برد و گفت: این طرح مبتنی بر فصل اول کتاب «انسان و محیط زیست» با عنوان «آب سرچشمه زندگی» برای دانش آموزان مقطع یازدهم تحصیلی تعریف شده و اجرا می شود.

خواجوی بیان کرد: در این طرح با تهیه محتوایی متناسب با فصل اول کتاب تلاش می کنیم دانش آموزان فراگیری بیشتری از مطالب این فصل کتاب داشته باشند.

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای قزوین تصریح کرد: در کنار اقدامات و طرح های یاد شده تولید و پخش کلیپ، تیزر، موشن گرافی، استفاده از فضاهای تبلیغاتی شهری، حضور در فضای مجازی و همچنین انتشار یک گاهنامه الکترونیکی با عنوان «آبنامه» از دیگر اقدامات انجام شده در راستای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مدیر روابط عمومی استان قزوین صرفه جویی در مصرف فرهنگ سازی جامعه دانش آموزان صرفه جویی روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش مشکلات فضای مجازی آب منطقه ای قزوین مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه اطلاع رسانی دانش آموزان استان قزوین فرهنگ سازی منابع آبی سواد آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۰۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد