Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی وبینار استانی گسترش سواد آبی در پنجمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) که با مشارکت شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی، پژوهشکده توسعه و برنامه‌ریزی جهاد دانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش استان در شهرستان‌های استان با تمرکز بر دو شهرستان بستان آباد و هریس اجرا می‌شود، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد محمدی، نماینده‌ مجری طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی، در این وبینار با اشاره به وضعیت بارندگی استان گفت: با توجه به وضعیت تغییر اقلیمی، نیازمند توجه جدی به مقوله مصرف بهینه آب است.

وی، تغییرات اقلیمی و برداشت و مصرف بی‌رویه‌ آب در حوضه‌ی آبریز دریاچه‌ی ارومیه را دو عامل اصلی خشکی دریاچه دانست و دشت‌های مرند و شبستر را نسبت به سایر حوزه های آبی بحرانی تر عنوان کرد و افزود: امیدواریم با تداوم بارش‌ها و اقدامات ستاد احیای دریاچه‌ ارومیه و طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی، شاهد احیای تدریجی این دریاچه باشیم.

وی، برگزاری وبینار استانی گسترش سواد آبی را گامی بزرگ در جهت مدیریت درست منابع آب و ارتقاء آگاهی‌های عمومی عنوان کرد و یادآور شد: طرح داناب با هدف‌گیری و آموزش جامعه‌ دانش‌آموزان، می‌تواند فرهنگ‌سازی مصرف آب را برای آیندگان نهادینه کند.

نماینده‌ مجری طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی همچنین گفت: طرح داناب در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در مقطع دوم متوسطه با همکاری مدیران و دبیران رابط طرح در سطح استان و با تمرکز بر دو شهرستان بستان آباد و هریس اجرا می‌شود.

محمدرضا عزیزپور،مدیرکل روابط عمومی و امور اجتماعی شرکت مدیریت منابع آب ایران نیز در این وبینار، گسترش سواد آبی را یکی از مقدمات ضروری عملیاتی نمودن فرهنگ مصرف بهینه عنوان نمود و خواستار توجه جدی به امر اطلاع رسانی در خصوص وضعیت منابع آب و لزوم ایجاد تناسب بین عرضه و تقاضا در این زمینه شد.

ابراهیم ایران نژاد، استادیار پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی و مشاور استانی این طرح نیز گفت: محوریت اجرای این طرح در پنجمین سال اجرا، حفظ و احیای دریاچه ارومیه خواهد بود.

وی افزود: مدل آموزشی انتخاب شده در این طرح مدل گلوله برفی است که این مدل بر اساس تجارب اجرای طرح در استان های دیگر و کسب بازخورد مناسب از آنها انتخاب شده است و قشر مخاطب در این طرح نیز بر اساس زوایای موجود از دیدگاه روان شناسی، جامعه شناسان و مدرسان تربیتی و آموزشی انتخاب شده است. 

وی گفت: این طرح در قالب ۶ بخش آموزشی، مشارکتی، ارتباطی، رسانه‌ای، تشویقی و ارزیابی اجرا خواهد شد . دکتر ایران نژاد همچنین بخش های مختلف این طرح رو برای دبیران جغرافیا، زمین شناسی و کتاب انسان و محیط زیست به تشریح تبیین کردند و اظهار امیدواری کردند که با کمک دبیران و مدیران محترم استانی امسال نیز طرح به نحو احسن همچون ادوار گذشته با موفقیت اجرا شود.

به گزارش ایسنا، رقیه موید اهرابی، سرگروه انسان و محیط زیست آموزش و پرورش استان نیز در این وبینار به تاکید بر اهمیت مقوله آموزش به مشارکت فعال دبیران محترم کتاب انسان و محیط زیست و سایر دبیران تاکید نموده، برای ایفای نقش موثر و سازنده ای در اجرای طرح اظهار امیدواری کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کشاورزی آب جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گسترش سواد آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرعامل این شرکت با اشاره به برگزاری سومین دوره طرح سواد آبی در مدارس استان، افزود: طرح ملی دانش آموزی سواد آبی ویژه دانش‌آموزان پایه دهم و یازدهم دوره متوسطه در ۲۲۰ مدرسه سراسر استان برگزار شد. 


جواد محجوبی در ادامه گفت: در این طرح مسابقات و نوآوری‌های مختلفی از جمله برگزاری مناظره‌های دانش‌آموزی بین ۲۷ هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز دور دوم متوسطه برگزار شد و همچنین مسابقه "خبرنگار آب باشید" با توجه به فعالیت ۱۳ فصل اول کتاب انسان و محیط زیست در بین دانش آموزان پایه دهم و یازدهم برگزار شد.

 
رئیس هیئت مدیره شرکت آب منطقه‌ای یزد هدف از برگزاری طرح ملی سواد آبی را آموزش و فرهنگ‌سازی قشر آینده‌ساز و دانش آموزان در راستای استفاده صحیح از منابع آب و مدیریت مصرف آن دانست. 


محجوبی در پایان ابراز کرد: در طرح داناب برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین و در طرح سواد آبی مسابقه مناظره دانشجویی که از طرح‌های ابتکاری استان یزد می‌باشند با موافقت شرکت مدیریت منابع آب در سال آینده به صورت ملی انجام خواهد شد. همچنین در سال جاری کتاب انسان و محیط زیست از دروس مطرح در کنکور سراسری خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • تجلیل از چهره های ماندگار تعلیم و تربیت آذربایجان شرقی
  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • ابلاغ احکام مسئولین کمیته ها و دبیران ستاد یادواره شهدای ارومیه
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه